Αυτή η ξενάγηση θα σας δείξει τον ευκολότερο τρόπο για να βρείτε τα διαγράμματα θερμικής επεξεργασίας στη βάση δεδομένων της Total Materia Αυτή τη στιγμή η βάση δεδομένων περιλαμβάνει έξι διαφορετικούς τύπους διαγραμμάτων (Hardenability, Tempering, Hardness-Tempering, TTT, CCT και CCT τροποποιημένο).

ΒΗΜΑ 1 Επιλέγοντας μια επιλογή αναζήτησης

Σε αυτό το παράδειγμα, υποθέστε ότι θέλετε να βρείτε τα υλικά που περιλαμβάνουν διαγράμματα και καθορίζονται από το πρότυπο EN.

Για να επιλέξετε υλικά με ειδικές ιδιότητες, χρησιμοποιείτε την επιλογή της ειδικής αναζήτησηςεντός του δομοστοιχείουΠροηγμένη αναζήτηση.

ΒΗΜΑ 2 Καθορισμός κριτηρίων αναζήτησης

Για να ορίσετε τα κριτήρια αναζήτησης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε EN από την αναδυόμενη λίστα χωρών και να επιλέξετε το πλαίσιο διαγράμματος θερμικής επεξεργασίας, που βρίσκεται στην ομάδα ειδικής αναζήτησης στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Defining search criteria

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί υποβολή, η Total Materia θα επιλέξει όλους τους ΕΝ χάλυβες που έχουν διαγράμματα θερμικής επεξεργασίας και εμφανίζονται στη λίστα σε μερικά δευτερόλεπτα.

ΒΗΜΑ 3 Επιλέγοντας ένα υλικό από τη λίστα των αποτελεσμάτων

Για να προβάλετε ιδιότητες κάποιου συγκεκριμένου υλικού από τη λίστα, κάντε κλικ στην ονομασία και ακολουθήστε τη συνηθισμένη διαδικασία, όπως περιγράφεται στην εκδρομή 1.

Selecting a material from the list of the results

ΒΗΜΑ 4 Διαγράμματα

Για να δείτε τα διαγράμματα μέσα από το παράθυρο Θερμική επεξεργασία  επιλέξτε απλά στο σύνδεσμο θερμική επεξεργασία. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα διαγράμματα για επιλεγμένο υλικό.

Getting diagrams

Getting diagrams

Getting diagrams[Προηγούμενη ξενάγηση 6]      [Περιεχόμενο]      [Επόμενη ξενάγηση ]