Denne tur vil vise dig den letteste måde at finde Varmebehandling Diagrammer i Total Materia Databasen. I øjeblikket indeholder databasen fire forskellige typer af diagrammer (Hærdbarhed, Anløbning, TTT og FTT).

Trin 1: Valg af søgeindstilling

I dette eksempel, antag at du ønsker at finde materialer, som indeholder diagrammer, der er angivet af EN standard.

For at vælge materialer med særlige egenskaber, skal du bruge Special Søgning afkrydsningsfeltet i Avanceret Søgning modulet.

Trin 2: Definer søgekriterier

For at definere søgekriterierne, alt du skal gøre er at vælge EN fra Land pop-op listen og afkrydse Varmebehandlings Diagram boksen, beliggende i gruppen Special Søgning i den nederste del af vinduet.

Defining search criteria

Når du klikker på Søg knappen, vil Total Materia søgemaskine vælge alle EN stål, som indeholder varmebehandlings diagrammer og vise dem på listen efter kun et par sekunder.

Trin 3: Visning af materialeegenskaber

For at se egenskaberne for nogle specifikke materialer fra listen, klik på deres betegnelse, og følge den sædvanlige procedure, som beskrevet i Guide 1.

Selecting a material from the list of the results

Trin 4: Hentning af diagrammer

For at få diagrammer fra Varmebehandlings vindue, skal du blot klikke på Varmebehandlings linket. Som et resultat, kan du se alle tilgængelige diagrammer for udvalgt materialer.

Getting diagrams

Getting diagrams

Getting diagrams[Forrige - Guide 6]      [Indhold]      [Næste - Guide 8]