Korrosion er et nyt datasæt for Total Materia brugere og giver vigtige oplysninger vedrørende korrosionsadfærd af materialer i forskellige medier, temperaturer og med en række andre variable tilstande.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Det er muligt at finde korrosionsdata på to måder, enten gennem et specielt udvalgt materiale eller ved at gå direkte til modulet DataPLUS via hovedmenuen.

I dette eksempel, antag at du ønsker at finde korrosionsdata relateret til betegnelsen Alclad 3003 fra AA standard

Indtast materiale betegnelsen i hurtigsøgning baren og vælg AA standard fra Land/Standard drop-down menuen.

Defining search criteria

Trin 2: Visning af materialeegenskaber

Du kan derefter klikke på linket korrosion i Undergruppe siden og gå direkte til de foreliggende data i modulet DataPLUS.

Selecting corrosion data in subgroup page

Her er det muligt at se alle tilgængelige direkte korrosionsegenskaber for det valgte materiale herunder korrosionhastighed og korrosion type ved en bestemt medium koncentration og temperatur.

Viewing corrosion data

For et enkelt materiale kan der måske være mange forskellige tilgængelige betingelser og så er det muligt at bruge betingelses vælger for den data der har størst interesse for dig. Alternativt kan alle tilgængelige betingelser også findes i en oversigt nedenunder vælgeren.

Viewing corrosion data

Trin 3: Visning af indirekte data

Hvis du ikke kan finde præcist den data du søger, kan du også se typisk data til den standard, som er vejledende data præsenteret som en sekundær mulighed for direkte data.

Den tredje mulighed er at bruge Total Materia referencetabeller via fanen lignende materialer til at se sammenhørende materialer, som også har direkte korrosionsdata der kan hjælpe med støtte beslutningsprocessen.

Viewing corrosion data for similar material

Trin 4: Direkte adgang til DataPLUS

Den anden mulighed for finde korrosionsdata er at gå direkte til modulet DataPLUS i hovedmenuen og derefter klikke på linket korrosion i undermenuen.

Her er det muligt at generere en liste over materialer ved hjælp af de angivne søgekriterier og derefter at se data på samme måde som tidligere beskrevet. Nogle af de tilgængelige søgemuligheder omfatter korrosionstemperatur og korrosions medium.

Viewing corrosion through DataPLUS module[Forrige - Guide 5]      [Indhold]      [Næste - Guide 7]