Bij Total Materia bent u maar één muisklik verwijderd van informatie over een specificatie van een materiaalstandaard ,zijn huidige status en de materialen die hij definieert. Door simpelweg een Standard Development Organization (SDO) te selecteren en/of het standaardnummer in te geven ontvangt u onmiddellijk resultaten van de meertalige database met meer dan 52.000 standaarden.

Stap 1: Een zoekoptie kiezen

Uw eerste stap is de juiste zoekoptie kiezen. Om te zoeken op basis van standaardbenaming of standaardbeschrijving, gebruik de Standaard Lijst.

Stap 2: Zoekcriteria vastleggen

Om een lijst te vinden van alle GOST standaarden voor non-ferro metalen volgens ICS-nummer 77.120.00 kan u simpelweg 77.120.00 als ICS-nummeringeven en Rusland / GOST selecteren in de pop-up.

Zoekcriteria vastleggen

Stap 3: Selecteren van een materiaal uit de lijst van resultaten

De resulterende lijst bestaat uit 4 verschillende GOST standaarden. De informatie omvat: de standaardbeschrijving, het jaar van laatste uitgave, de huide status (geldig, vervangen, etc.) en een hotlink naar de materialen die door die standaard gedefinieerd worden. Elk van deze drie delen definieert een relatief grote lijst van materialen.

Selecteren van een materiaal uit de lijst van resultaten

Door eenvoudigweg te klikken op de materiaallink kan u een lijst van metalen zien die gedefinieerd worden door de geselecteerde standaard.

Selecteren van een materiaal uit de lijst van resultaten

Bekijk een lijst van metaalmaterialen gedefiniëerd door de geselecteerde standaard.[Vorige - Rondleiding 4]      [Inhoud]       [Volgende - Rondleiding 6]