A Total Materia által egy kattintással megkeresheti az anyag szabvány specifikációját, az állapotát, valamint az összes anyagot amelyet a szabvány meghatároz. A Szabványtestület egyszerű kiválasztásával és/vagy a szabványszám megadásával, azonnali eredményeket kap, a többnyelvű adatbázis több mint 52000 szabványából.

1. lépés: Válasszon ki egy keresési opciót

Az első lépés a megfelelő keresési opció kiválasztása. A szabványjelölés vagy a szabványleírás szerinti kereséshez, használja a Szabványok listáját.

2. lépés: Keresési feltételek meghatározása

A 77.120.00 ICS szám szerinti, összes nemvas-alapú fémre vonatkozó, GOST szabvány megtekintéséhez, egyszerűen írja be a 77.120.00 az ICS számhoz és válassza az Oroszország/GOST szabványt a legördülő menüből.

Defining search criteria

3. lépés: Válassza ki az eredménylistából az anyagot

Az eredménylista 4 különböző GOST szabványt tartalmaz. Az információ tartalmazza: a szabványleírást, az utolsó megjelenés időpontját, a jelenlegi státuszát (érvényes, lecserélt, stb.) és a linkeket a szabvány által meghatározott anyagok felé. E három közül mindegyik , meglehetősen hosszú anyaglistát határoz meg.

Selecting a material from the list of the results

Az anyag linkjére kattintva, a szabvány által meghatározott fémes anyagok listáját tekintheti meg.

Selecting a material from the list of the results

Az anyaglistán keresztül tekintheti meg a részletes tulajdonságokat és az anyagok megegyezőjét.[Előző bemutató 4]      [Tartalom]      [Következő bemutató 6]