Με την Total Materia , η εύρεση πληροφοριών σχετικά με τις προδιαγραφές του στο πρότυπο, την τρέχουσα κατάσταση και τα υλικά που ορίζει είναι ένα κλικ μακριά. Απλά επιλέγοντας τον Οργανισμό Ανάπτυξης Προτύπων (SDO) ή/και πληκτρολογώντας τον αριθμό του προτύπου, λαμβάνετε άμεσα αποτελέσματα από την πολυγλωσσική βάση δεδομένων με πάνω από 30.000 πρότυπα.

ΒΗΜΑ 1 Επιλέγοντας μια επιλογή αναζήτησης

Το πρώτο σας βήμα είναι να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή αναζήτησης Για αναζήτηση μέσα από την τυπική ονομασία ή την τυπική περιγραφή, χρησιμοποιήστε τη λίστα προτύπων.

ΒΗΜΑ 2 Καθορισμός κριτηρίων αναζήτησης

Για να βρείτε τη λίστα με όλα τα πρότυπα GOST για μη σιδηρούχα μέταλλα σύμφωνα με τον ICS αριθμό 77.120.00, μπορείτε απλά να πληκτρολογήστε 77.120.00 ως αριθμός ICS και επιλέξτε τη Ρωσία / GOST από το αναδυόμενο μενού.

Defining search criteria

ΒΗΜΑ 3 Επιλέγοντας ένα υλικό από τη λίστα των αποτελεσμάτων

Η λίστα αποτελεσμάτων αποτελείται από 4 διαφορετικά πρότυπα GOST. Οι πληροφορίες περιλαμβάνουν: τυποποιημένη περιγραφή, έτος τελευταίας έκδοσης, τρέχουσα κατάσταση (ισχύει, αντικαθίστανται κλπ) και ένα hot link με τα υλικά που ορίζονται από το πρότυπο αυτό. Κάθε ένα από αυτά τα τρία μέρη ορίζει μια σχετικά μεγάλη λίστα υλικών.

Selecting a material from the list of the results

Πατώντας απλά το link του υλικού, μπορείτε να δείτε μια λίστα των μετάλλων που ορίζεται από το επιλεγμένο πρότυπο.

Selecting a material from the list of the results

Από τη λίστα των υλικών, μπορείτε να δείτε αναλυτικές ιδιότητες και αντίστοιχα υλικά για το κάθε υλικό.[Προηγούμενη ξενάγηση 4]      [Περιεχόμενο]      [Επόμενη ξενάγηση 6]