Total Materia noua Vizualizare Comparație vă permite să comparați compoziția chimică, proprietățile mecanice și proprietățile fizice pentru până la 4 materiale simultan. Puteți vizualiza informații despre proprietăți cheie cu ușurința prin simpla adăugare ale alegerilor dvs. de materiale la Vizualizare Comparație și cu o simplă apăsare de buton puteți compara cele mai importante caracteristici de proprietate în câteva secunde!

Pasul 1: Căutați materialul dumneavoastră de interes

Pentru a utiliza Vizualizare Comparație trebuie să selectați primul material pentru comparație. Alegeți o opțiune de căutare ori din Căutare Rapidă sau din Căutare Avansată și introduceți desemnarea materialului, dacă o cunoașteți, sau criteriile specifice de căutare pentru a găsi materiale relevante pentru dvs.

Odată ce ați găsit materialul pentru comparație în lista de rezultate, faceți clic pe el pentru a vedea informații de proprietate și din subgrup.

Căutați materialul dumneavoastră de interes

Pasul 2: Adăugarea primului material la Vizualizare Comparație

Odată ce sunteți mulțumit cu selectarea dvs. puteți face clic pe linkul "Adaugă pentru comparație" din bara Desemnarea materialului. În acest exemplu, dorim să comparăm materialele cu X 5 CrNi 18 10 (EN).

Adăugarea primului material la Vizualizare Comparație

După ce ați adăugat cu succes materialul la Vizualizare Comparație, veți primi un mesaj de confirmare.

Adding your first material to Comparison View

Pasul 3: Adăugarea materialelor suplimentare la Vizualizare Comparație

Adăugarea materialelor suplimentare la Vizualizare Comparație nu poate fi mai usoară!

Pur și simplu reveniți ori la Căutare rapidă ori la Căutare avansată pentru a căuta următorul material de interes. Acesta poate fi un material echivalent dintr-o altă țară sau pur și simplu un material cu o aplicație similară. Este posibilă compararea a oricărui material pe care îl alegeți din peste 450.000 care se regăsesc în baza de date Total Materia. Am dori să comparăm materialul 304 (AISI).

Adăugarea primului material la Vizualizare Comparație

După ce ați selectat următorul material, urmați același proces descris anterior în etapa 2 pentru a îl adauga la Vizualizare Comparație.

Adăugarea primului material la Vizualizare Comparație

Pasul 4: Vizualizarea materialelor alese în Vizualizare Comparație

Pentru a vedea selecțiile în modul Vizualizare Comparație pur și simplu faceți clic pe butonul "Vizualizare Comparație".

Acest lucru vă va direcționa la Vizualizare Comparație unde selecțiile dvs. Anterioare de materiale vor fi prezentate pentru comparație.

Vizualizarea materialelor alese în Vizualizare Comparație

Pas 5: Vizualizare Comparație

În cadrul Vizualizare Comparație este posibil să comparați materiale unul lângă altul!

Vizualizare Comparație va afișa toate informațiile de bază pentru materialele alese și apoi va afișa toate informațiile legate de compoziția chimică, proprietățile mecanice și de proprietățile fizice în panele căzătoare.

De asemenea, dacă doriți, există și opțiunea de a selecta un subgrup diferit pentru aceeași denumire.

Materialele pot fi adăugate sau eliminate din Vizualizare Comparație în orice moment, permițându-vă schimbarea și înlocuirea materialelor.

Vizualizare Comparație

Pas 6: Comparați până la 4 materiale unul lângă altul!

Puteți compara până la 4 materiale în Vizualizare Comparație urmând acest ghid simplu pas cu pas. Conceput pentru a permite comparația ușoară și eficientă a materialelor, Vizualizare Comparație, vă permite să economisiți timp și efort preluând munca grea!

Comparați până la 4 materiale unul lângă altul[Anterior - Tutorial 3]      [Continut]      [Urmator - Tutorial 5]