Total Materia sitt nye sammenligningsvindu tillater å sammenligne kjemisk komposisjon, mekaniske egenskaper og fysiske egenskaper for opp til 4 materialer samtidig. Du kan se nøkkelegenskaper ved å legge til dine materialvalg til Sammenligningsvinduet, og ved et tastetrykk kan du sammenligne de viktigste materialegenskapene på sekunder!

Trinn 1: Søk på materialer av interesse

For å begynne å bruke sammenligningsvinduet må du først velge materialer for sammenligning. Velg et søkealternativ fra enten Raskt søk eller Avansert søk og skriv inn materialbetegnelsene (om kjent) eller spesifikke søkekriterier for å finne relevante materialer som er av interesse.

Når du har funnet materialer for sammenligning i resultatlisten kan du trykke på den for å se subgruppene og egenskapsinformasjon.

Søk på materialer av interesse

Trinn 2: Legge det første materiale til sammenligningsvinduet

Når du er fornøyd med materialet kan du trykke på «Legg til sammenligning» linken i fanen for materialbetegnelsen. I dette eksempelet skal vi sammenligne materialer med X 5 CrNi 18 10 (EN).

Legge det første materiale til sammenligningsvinduet

Etter du har lagt til materialet til sammenligningsvinduet vil du få en konfirmasjonsmelding.

Legge det første materiale til sammenligningsvinduet

Trinn 3: Legge til flere materialer i sammenligningsvinduet

Å legge til flere materialer kunne ikke vært enklere!

Returner til Raskt søk eller Avansert søk for å finne ditt neste materiale av interesse. Dette kan være et ekvivalent materiale fra et annet land, eller et materiale med lignende bruksområde. Det er mulig å sammenligne bokstavelig talt alle materialer du måtte ønske fra over 450,000 i Total Materia databasen. Vi ønsker å sammenligne med materialet 304 (AISI).

Legge til flere materialer i sammenligningsvinduet

Når du har lagt til neste materiale følger du samme prosess som tidligere nevnt under steg 2 for å legge det til sammenligningsvinduet.

Legge til flere materialer i sammenligningsvinduet

Trinn 4: Vise dine valgte materialer i sammenligningsvinduet

For å se dine utvalgte materialer i sammenligningsvinduet trykker du på «Vis sammenligning» knappen.

Dette vil føre deg til sammenligningsvinduet hvor dine tildligere valgte materialer er presentert for sammenligning.

Vise dine valgte materialer i sammenligningsvinduet

Trinn 5: Sammenligningsvinduet

Når du er i sammenligningsvinduet er det mulig å sammenligne materialer side om side!

Vinduet viser all grunnleggende informasjon for de valgte materialene, og viser så alle kjemiske komposisjonene, mekaniske egenskaper og fysiske egenskaper under, i et hendig drop-down panel.

Det er også et alternativ for å velge en annerledes subgruppe for samme betegnelse, dersom du måtte ønske dette.

Materialer kan bli lagt til og fjernet fra sammenligningsvinduet når som helst, hvilket tillater deg å bytte ut og endre materialer som du måtte ønske.

Sammenligningsvinduet

Trinn 6: Sammenlign opp til 4 materialer side om side!

Det er mulig å sammenligne opp til 4 materialer samtidig ved å følge denne enkle guiden. Sammenligningsvinduet er laget for å spare tid og krefter ved å tilby enkel og effektiv sammenligne av materialer.

Sammenlign opp til 4 materialer side om side[Forrige - Total Metals Omvisning 3]      [Innhold]      [Neste - Total Metals Omvisning 5]