Η νέα προβολή σύγκρισης της Total Materia, επιτρέπει της σύγκριση της χημικής σύνθεσης, των μηχανικών και φυσικών ιδιοτήτων για μέχρι και 4 υλικά συγχρόνως. Μπορείτε να δείτε βασικές πληροφορίες ιδιοτήτων εύκολα και απλά προσθέτοντας τα επιλεγμένα υλικά στη προβολή σύγκρισης και με το άγγιγμα ενός κουμπιού συγκρίνετε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά τους σε δευτερόλεπτα!

ΒΗΜΑ 1 Αναζητήστε το υλικό που σας ενδιαφέρει.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη προβολή σύγκρισης, πρέπει να επιλέξετε το πρώτο υλικό για σύγκριση. Απλά επιλέξτε μια επιλογή αναζήτησης, γρήγορη αναζήτηση ή σύνθετη αναζήτηση, και πληκτρολογήστε την ονομασία του υλικού, εάν αυτή είναι γνωστή, ή τα συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης, για να βρείτε τα υλικά που σας ενδιαφέρουν.

Αφού βρείτε το υλικό προς σύγκριση στην λίστα αποτελεσμάτων, κάντε κλικ για να δείτε τις πληροφορίες της υποομάδας και των ιδιοτήτων.

Search for your material of interest

ΒΗΜΑ 2 Προσθέστε το πρώτο υλικό στη προβολή σύγκρισης

Εφόσον είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «Προσθήκη στη σύγκριση» στη μπάρα ονομασίας του υλικού. Σε αυτό το παράδειγμα θα θέλαμε να συγκρίνουμε υλικά με το X 5 CrNi 18 10 (EN).

Adding your first material to Comparison View

Αφού έχετε προσθέσει με επιτυχία το υλικό στη προβολή σύγκρισης, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Adding your first material to Comparison View

ΒΗΜΑ 3 Προσθήκη επιπλέον υλικών στη προβολή σύγκρισης

Η προσθήκη περισσοτέρων υλικών στη προβολή σύγκρισης δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη!

Απλά επιστρέψτε στη γρήγορη αναζήτηση ή στη σύνθετη αναζήτηση για να ψάξετε το επόμενο υλικό που σας ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να είναι ένα ισοδύναμο υλικό από άλλη χώρα ή απλά ένα υλικό με παρόμοια εφαρμογή, επίσης είναι δυνατόν να συγκρίνετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε υλικό που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 280.000 και πάνω υλικά της βάσης δεδομένων Total Materia. Θα θέλαμε να συγκρίνουμε το υλικό 304 (AISI).

Adding your first material to Comparison View

Αφού έχετε επιλέξει το επόμενο υλικό, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως περιγράφεται στο βήμα 2 για να το προσθέσετε στη προβολή σύγκρισης.

Adding your first material to Comparison View

ΒΗΜΑ 4 Προβάλλοντας τα επιλεγμένα υλικά στη προβολή σύγκρισης

Για να δείτε τις επιλογές σας στην προβολή σύγκρισης απλά κάντε κλικ στο κουμπί «Προβολή σύγκρισης».

Αυτή η κίνηση θα σας κατευθύνει στη συνέχεια στην επιλογή σύγκρισης όπου όλες οι προηγούμενες επιλογές σας εμφανίζονται μαζί προς σύγκριση.

Viewing your chosen materials in Comparison View

ΒΗΜΑ 5 Η προβολή σύγκρισης

Αφού βρεθείτε μια φορά στη προβολή σύγκρισης υπάρχει η δυνατότητα να συγκρίνεται υλικά το ένα δίπλα στο άλλο.

H προβολή σύγκρισης εμφανίζει όλες τις βασικές πληροφορίες για το επιλεγμένο υλικό και έπειτα εμφανίζει τη συναφή χημική σύνθεση, μηχανικές ιδιότητες και φυσικές ιδιότητες σε ένα πρακτικό πτυσσόμενο παράθυρο.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε μια διαφορετική υποομάδα για την ίδια ονομασία, αν αυτό επιθυμείτε

Υλικά μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν από τη προβολή σύγκρισης ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντας την μετάβαση από ένα υλικό στο άλλο όπως εσείς επιθυμείτε.

The Comparison View

Βήμα 6: Συγκρίνετε μέχρι 4 υλικά side-by-side!

Έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε μέχρι και 4 υλικά μέσα από τη προβολή σύγκρισης, ακολουθώντας αυτόν τον εύκολο οδηγό βήμα προς βήμα. Σχεδιασμένη να επιτρέπει την εύκολη και αποτελεσματική σύγκριση υλικών, η προβολή σύγκρισης σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χρόνο, κόπο και πιθανό πονοκέφαλο κάνοντας για σας τη δύσκολη δουλεία!

Compare up to 4 materials side-by-side[Προηγούμενη ξενάγηση 3]      [Περιεχόμενο]      [Επόμενη ξενάγηση 5]