Med Total Materia's ny Sammenligningsvisning kan du sammenligne den kemiske sammensætning og de mekaniske og fysiske egenskaber for op til 4 materialer samtidig. Du kan let se hovedegenskaberne ved blot at tilføje dit materiale valg til Sammenligningsvisning og ved et tryk på en knap kan du på sekunder sammenligne de vigtigste egenskabers karakteristika!

Trin 1: Søg efter materialer ud fra din interesse

For at begynde at bruge Sammenligningsvisning skal du vælge dit første materiale til sammenligning. Vælg en søgemulighed fra enten Hurtigsøgning eller Avanceret Søgning og indtast den materielle betegnelse eller de bestemte søgekriterier for at finde relevante materialer af interesse for dig.

Når du har fundet et ønsket materiale til sammenligning i resultat listen, kan du klikke på det for at se dets undergruppe og egenskabs oplysninger .

Search for your material of interest

Trin 2: Tilføj dit første materiale til Sammenligningsvisning

Når du er tilfreds med dit valg kan du klikke på linket 'Tilføj til sammenligning' i materialebetegnelses fanen. I dette eksempel vil vi gerne sammenligne materialer til X 5 CrNi 18 10 (EN).

Adding your first material to Comparison View

Efter du succesfuldt har tilføjet et materiale til Sammenligningsvisning, vil du modtage en bekræftelsesmeddelelse.

Adding your first material to Comparison View

Trin 3: Tilføj yderligere materialer til Sammenligningsvisning

At tilføj yderligerer materialer til Sammenligningsvisning kunne ikke være nemmere!

Du skal blot vende tilbage til enten Hurtigsøgning eller Avanceret Søgning for at finde det næste materiale der har interesse. Dette kan være et tilsvarende materiale fra et andet land eller blot et materiale med en lignende brugsfunktion, men det er muligt at sammenligne bogstaveligt alle materialer som du kan vælge mellem i den over 450.000 stk. store Total Materia. Vi vil gerne sammenligne med materialet 304 (AISI).

Adding your first material to Comparison View

Når du har valgt dit næste materiale, skal du bare følge samme proces som tidligere beskrevet i trin 2 for at føje det til Sammenligningsvisning.

Adding your first material to Comparison View

Trin 4: Visning af dine valgte materialer i Sammenligningsvisning

For at se dine valg i Sammenligningsvisning skal du bare klikke på ´Sammenligningsvisning´ knappen.

Dette vil lede dig til Sammenligningsvisning hvor dine tidligere materiale valg vil blive vidst så det er muligt at sammenligne.

Viewing your chosen materials in Comparison View

Trin 5: Sammenligningsvisningen

Når du endelig er i Sammenligningsvisning er det muligt at sammenligne materialer side om side!

Vinduet vil vise alle grundlæggende oplysninger for de valgte materialer og derefter vise alle relaterede kemiske sammensætninger og mekanisk og fysiske egenskaber, nedenfor i handy drop-down paneler.

Det er også muligt at vælge en anden undergruppe for den samme betegnelse, hvis du ønsker.

Materialer kan tilføjes eller fjernes fra Sammenligningsvisning når som helst, så du kan bytte og ændre materialer som du vil.

The Comparison View

Trin 6: Sammenlign op til 4 materialer side-by-side!

Det er muligt at sammenligne op til 4 materialer i Sammenligningsvisning ved at følge denne nemme trin for trin guide. Designet til at give en nem og effektiv sammenligning af materialer, med Sammenligningsvisning kan du spare tid, kræfter og en potentiel hovedpine ved at lade den gøre det hårde arbejde for dig!

Compare up to 4 materials side-by-side[Forrige - Guide 3]      [Indhold]      [Næste - Guide 5]