Krydsreferencer, hvilket er at sammenligne materialer og finde ækvivalenter, er en af de mest almindelige ingeniør opgaver. Især i dag, med globalisering, intensiv international handel og et enorm antal internationale projekter, har ingeniører ofte brug for at vide om der er ækvivalenter til mindre kendte udenlandske legeringer. Straks! Med sin utroligt omfattende krydsreferencetabeller hjælper Total Materia dig med at løse dette problem hurtigt. Men det er ikke alt... SmartCross, det verdensomspændende unikke værktøj til efterprøvningerne ved sammenholdelse baseret på kunstig intelligens og intelligente algoritmer, hjælper dig med at finde lignende legeringer i hele databasen.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Antag, at du vil finde ækvivalenter til de tyske materiale 1.4305.

Første skridt er at vælge en søgemulighed. Den mest effektive måde for krydshenvisninger er Hurtigsøgning.

Trin 2: Definer søgekriterier

Brug genvejen Hurtigsøgning, ved at udfylde felterne på højre del af øverste navigationslinje. Indsæt materiale betegnelsen 1.4305 i feltet.

Defining search criteria

Trin 3: Valg af materialer fra listen af resultater

Valg af materialer udfra land og gruppe resulterer generelt i en liste af stål materialer, der opfylder de kriterier du opstillede.

Afhængigt af søgekriterierne, kan denne liste være temmelig stor men i vores eksempel består den resulterende liste af 23 materialer. Ved at klikke på deres betegnelse, kan du se og gennemgå deres egenskaber.

Selecting a material from the list of the results

Trin 4: Valg af gruppe/undergruppe for materialet

Total Materia viser grupper/undergrupper for det valgte materiale, som er sæt af egenskaber fra forskellige standarder. Der er meget ofte kun én, da størstedelen af materialerne kun er defineret i én gruppe/undergruppe, men der kan også være flere muligheder. Du kan gennemse krydsreferencer ved at klikke på linket Krydsreferencetabel.

Selecting group/subgroup of the material

Trin 5: Visning af krydsreferencer for materiale

Total Materia viser krydsreferencetabeller under 7 forskellige faner. Denne tabel er hovedsagligt baseret på anbefalinger fra Standard Udviklingsorganisationer (SDOer)

Viewing the properties of the material<

Trin 6: Visning af lignende materialer ved hjælp af SmartCross

For at se yderligere lignende materialer, skal du klikke på SmartCross fanen. Baseret på ligheden mellem sammensætninger, vil intelligente algoritmer finde lignende materialer blandt tusinder af materialer fra hele databasen.

Du kan justere lighedstærsklen fra 0,5 til 1,0 og derved øge og begrænse resultatlisten.

Viewing similar materials by using SmartCross[Forrige - Guide 2]      [Indhold]      [Næste - Guide 4]