Totalt Materia´s avansert søk gir en hel rekke søkekriterier for å lettere finne ønsket liste med informasjon i henhold til bruksområdet. Kombinasjon med flere elementer kan bli brukt som søkskriterie, og kan kombineres med andre kriterier for å velge materiale som passe akkurat dine ønsker.

Trinn 1: Velg et søkealternativ

Anta at du ønsker å velge et Europeisk EN stål med noen spesifikke kriterier for sammensetning og mekaniske egenskaper.

For å begynne, klikk på avansert søk knappe for å se tilgjengelige søke muligheter, i et intuitivt format.

Trinn 2: Definer søkevilkår

Du kan velge EN fra popup-listen for å begrense søkskriteriene. For å definere kjemisk sammensetning kriterier, kryss av C, dermed tilgjengelig gjør felt for verdier. Deretter angi 0.2 som maksimumsverdi for C.

For å definere flytspenning og strekkspenning fyll inn verdien 650 for min. flytspenning og 900 for min. strekkspenning.

Defining search criteria

Etter at du har trykket på søke knappen, vil Total Materia finne alle Europeiske materialer om oppfyller gitte kriterier, og vise den i listen.  

Result list

Du vil også se søkekriteriet øverst på siden som enkelt tillater redigering og små justering av det avansert søket.

Et eksempel på denne justeringen vil være å begrense materialer med flytespenning til et bestemt temperaturområde. For å gjøre dette kan du gå tilbake til avansert søk, legge temperaturområdet og deretter søke på nytt.

Result list (narrow search)

Trinn 3: Velg et materiale fra resultatlisten

Ved å velge materialer etter spesifikke kriterier får du vanligvis resultater som tilfredsstiller kravene.

Basert på vilkår du ga, kan denne listen bli ganske stor (opptil 2000-materialer), slik det er vist på sidene. Ved hjelp av navigeringsknappene, kan du navigere gjennom sidene, hoppe til begynnelsen eller slutten av listen eller gå til en bestemt side.

Selecting a material from the list of the results

Hvis du er interessert i egenskapene til noen bestemt materiale fra listen, klikker du på deres betegnelse.[Forrige - Total Metals Omvisning 1]      [Innhold]      [Neste - Total Metals Omvisning 3]