Total Materia's avancerede søgning giver mulighed for en lang række søgekriterier der kan angives for at finde en målrettet liste over materialer ifølge den tilsigtede anvendelse. En kombination af flere elementer kan gives som en søgebetingelse, og de kan kombineres med de andre kriterier, for at vælge det materiale, der svarer nøjagtigt til dine anmodninger.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Antag, at du vil vælge en europæisk EN stål med nogle bestemte kriterier vedrørende sammensætning og mekaniske egenskaber.

Til at begynde med, skal du klikke på Avanceret Søgning knappen for at se de tilgængelige søgemuligheder i en intuitiv fastlagt form.

Trin 2: Definer søgekriterier

For at definere søgekriterierne kan du vælge EN fra landets pop op-liste. Hvis du vil definere kemiske sammensætnings kriterier vælg C, så felterne for at angive værdier aktiveres. Angiv derefter 0.2 for C maksimumværdi.

For at definere flydespænding og trækspænding angiv værdierne 650 for minimum flydespænding og 900 for minimum trækstyrke værdi.

Defining search criteria

Når du har klikket på knappen Søg, vil Total Materia finde alle europæiske materialer, der opfylder kriterier og vise dem på listen.  

Result list

Du vil også bemærke de valgte søgekriterier i toppen af siden, der tillader redigering og subtile justeringer af avanceret søgning.

Et eksempel på tilpasning ville være at indsnævre materialer med flydespænding til et bestemt temperaturinterval. For at gøre dette kan du gå tilbage til avanceret søgning, tilføje et temperaturinterval og derefter klikke på Søg igen.

Result list (narrow search)

Trin 3: Valg af materialer fra listen af resultater

Valg af materialer med specifikke kriterier resulterer generelt i en liste af stål materialer, der opfylder brugernes behov.

Afhængigt af de kriterier du gav, kan denne liste være temmelig stor (op til 2000 materialer), så den vises i form af sider. Ved hjælp af navigationsknapperne, kan du navigere gennem siderne, hoppe til begyndelsen eller slutningen af listen eller gå til en bestemt side.

Selecting a material from the list of the results

Hvis du er interesseret i egenskaberne for nogle specifikke materiale fra listen, kan du klikke på deres betegnelse.[Forrige - Guide 1]      [Indhold]      [Næste - Guide 3]