At finde egenskaber for ukendte materialer med kendte og/eller delvist kendte betegnelse er meget almindeligt ingeniør arbejde. Although sometimes fairly trivial, this task can often be extremely tedious and time-consuming, especially when materials originate from different countries and standards are involved.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Antag, at du vil identificere et materiale med betegnelsen 1.4301. Oprindelsen af materialet er ukendt.

Første skridt er at vælge en søgemulighed. Total Materia søgemaskinen udfører materielle søgninger baseret på betegnelsen bedst ved Hurtigsøgning muligheden.

Trin 2: Definer søgekriterier

Indsæt materiale betegnelsen 1.4301 i feltet. Mellemrum og om du bruger store eller små bogstaver er ikke relevante for at søge da verdensstandarder for stål betegnelser ikke behandler mellemrum på en ensartet måde.

Defining search criteria

Da oprindelsen af materialet er ukendt, beholde Alle i landets pop op-liste. Søgemaskinen vil søge i hele databasen.

Alt du skal gøre derefter er at klikke på "Søg"-knappen. På få sekunder vil Total Materia søgemaskinen finde alle materialer i verden, som har 1.4301 in i deres betegnelse!

Trin 3: Valg af materialer fra listen af resultater

Søgning efter materialer udfra betegnelsen giver generelt en liste over materialer, der tilfredsstiller de ønskede kriterier. Afhængigt af søgekriterier, kan denne liste blive temmelig store (op til 2000 materialer). Ved at klikke på betegnelsen som har interesse, kan du hente og gennemgå dets egenskaber.

Selecting a material from the list of the results

Antag, at du er hovedsagelig interesseret i tyske stål materialer, defineret ved EN. Vælg derfor stål defineret ved EN fra listen.

Trin 4: Valg af gruppe/undergruppe for materialet

Undertiden vil materialer med den samme betegnelse være defineret ved forskellige standarder i samme land og/eller tilhører mere end én gruppe og undergruppe. Selvom den kemiske sammensætning normalt ikke varierer betydeligt, har gruppen/undergruppen hvor materialet hører til undertiden betydelige konsekvenser på de mekaniske egenskaber af materialet og dets anvendelse.

Total Materia viser hvilke grupper/undergrupper materialet tilhører. Du kan gennemse materialeegenskaber ved at klikke på links relateret til den ønskede undergruppe

Selecting group/subgroup of the material

Nu da alle parametrene er defineret, kan du se egenskaberne for materialerne. Alt er klaret på mindre end et minut!

Trin 5: Visning af egenskaber for materialet

Total Materia viser den kemiske sammensætning, mekaniske egenskaber af materialet, krydsreferencetabeller, (dvs. tabeller af lignende stål materialer) og meget mere. Du kan se disse egenskaber ved at klikke på det relaterede linket.

Ved at klikke på sammensætning linket kan du se den kemiske sammensætning af det valgte materiale og få informationer omkring kulstof ækvivalens, sammen med bemærkninger vedrørende leveringstilstand af materialet.

Viewing Chemical composition

Mekaniske egenskaber er præsenteret udfra hver enkelt betingelse for materialet, hvilket brugeren kan definere ved hjælp af betingelses vælgeren. Det er også muligt at bruge radioknappen for at se data for alle betingelser. Standardbetingelserne viser alt tilgængelig data ved stuetemperatur

Viewing Mechanical properties

I de andre faner er det muligt at finde mekaniske egenskaber ved høje og lave temperaturer med mulighed for at få vist data i form af et temperatur afhængigt diagram ved hjælp af radioknappen.

Viewing High Temperature properties

Fysiske egenskabsdata er afgørende for en række tekniske beregninger, men er ikke altid tilgængelig ved standarder. Når standard data er tilgængelige præsenterer Total Materia disse oplysninger i fanen officielle egenskaber men tilbyder også en række yderligere muligheder for at finde fysisk egenskabsdata

Viewing Physical Properties

Andre kildeoplysninger kommer fra andre anerkendte og betroede kilder som officielle håndbøger for at komplimentere det tilgængelige data. Hver kilde er ledsaget af sin egen reference for at sikre sporbarheden.

Viewing Physical Properties (Other Sources)

Igen er det også muligt at se data i diagram form, hvis det foretrækkes.

Viewing Physical Properties (Diagrams)

Total Materia udnytter sin krydsreference kapaciteter ved også at give en liste over lignende materialer, som også har direkte fysiske egenskaber tilgængelig for dem. Dette åbner op for endnu flere nye muligheder for at finde nyttige egenskabsdata i Total Metals.

Viewing Physical Properties (Similar Materials)

Andet data, der er tilgængelige i modulet Total Metals omfatter bearbejdelighedsdata, varmebehandling retningslinjer og diagrammer, Metallografi billeder og korrosion data. Se vores andre rundvisninger for mere detaljerede oplysninger.[Indhold]     [Næste - Guide 2]