DataPLUS este un modul suplimentar care conține subseturi de date ce acoperă informații despre îmbinări, lubrifianți și agenții de răcire, dimensiunile materialelor, date tribologice și date despre acoperiri pentru mii de materiale metalice și nemetalice.

În sinergie cu cele doua baze de date primordiale, Total Metals și PolyPlus, DataPLUS sprijină deciziile cheie luate în aplicații industriale și vă ajută să faceți alegerile potrivite în procesele de selecție și utilizare a materialelor.

Provocarea
  • Înțelegerea provocărilor pe care le presupune selecția materialelor în aplicații specifice
  • Găsirea datelor necesare pentru susținerea deciziilor luate în proiecte noi de design
  • Găsirea proprietăților materialelor și a informațiilor despre aplicabilitate într-o platformă unificată
  • Comunicarea între departamentele de inginerie și achiziții și evitarea potențialelor erori

Soluția: Total Materia - DataPLUS

DataPLUS acoperă o gamă largă de informații prin intermediul celor cinci subseturi de date care acționează ca o resursă adițională critică pentru procesul de selecție a materialelor. Complet integrat, DataPLUS face legătura intuitiv cu alte informații cheie, cum ar fi compoziția chimică, tabele de materiale echivalente, proprietăți mecanice și fizice, ceea ce înseamnă că poate fi obținută fără efort o imagine de ansamblu.
core
solution img
INFORMAȚII DESPRE SUDARE PENTRU MATERIALE ȘI CONSUMABILE DIN ÎNTREAGA LUME

Găsiți informații indispensabile pentru procesul de sudare, cum ar fi proprietăți mecanice la locul îmbinării, informații pentru mii de combinații de materiale, proprietățile materialelor de bază și caracteristicile consumabilelor cu referințe la metodologiile aferente de sudare.

solution img
LUBRIFIANȚI ȘI DATE TRIBOLOGICE PENTRU MII DE MATERIALE

Optimizarea duratei de viața a componentelor și reducerea costurilor prin alegerea lubrifianților și a agenților frigorifici potriviți. În combinație cu datele tribologice pentru mii de materiale, veți avea un tablou complet despre interacțiunea suprafețelor. Veți găsi date tribologice care vă vor ajuta să înțelegeți procesul de fricțiune și degradarea potențială generată de aceasta pentru mii de materiale internaționale și, în acest fel, să evitați pierderi inutile de putere și degradare a componentelor prin selectarea corectă a lubrifianților și a agenților frigorifici.

solution img
GĂSIȚI INFORMAȚII DESPRE DIMENSIUNI ȘI TOLERANȚE ÎN CÂTEVA SECUNDE

Setul de date cu dimensiuni și toleranțe, stabilește o punte de legatură între activitățile de inginerie și cele de achiziții și vă permite să găsiți informații legate de dimensiunile specifice ale materialului, variațiile permise sau formatele de ambalare.

solution img
INFORMAȚII DESPRE ACOPERIRI ȘI PERFORMANȚELE OBȚINUTE

Sunt disponibile sute de feluri de acoperiri cu proprietăți și date dimensionale care facilitează luarea unor decizii corecte în ceea ce privește alegerea și performanța acoperirilor. Cu ajutorul unei interfețe intuitive de căutare puteți găsi proprietăți precum dimensiuni, temperatura maximă de lucru, duritate și multe altele.

Beneficiile

Conduce la o mai bună selecție a materialelor; ajută la justificarea folosirii materialelor în funcție de aplicații specifice; este instrument comun atât pentru activitățile de inginerie cât și pentru cele de achiziții