DataPLUS este un modulul de date suplimentar care furnizează date despre coroziune, informații despre îmbinarea materialelor, dimensiuni și toleranțe și informații despre acoperiri pentru mii de materiale metalice și nemetalice.

În sinergie cu bazele primare de materiale, Total Metals și PolyPLUS, DataPLUS sprijină si suplimentează deciziile în aplicările industriale, ajutând alegerea corectă în vederea selecției și a utilizării materialelor.

Provocăriile
  • Înțelegerea comportamentului materialelor la coroziune in aplicații reale
  • Selecția materialelor și consumabilelor pentru operatiuni reușite de sudură
  • O viziune unificata asupra proprietăților materialelor și a datelor despre dimensiuni
  • Găsirea învelișurilor și a proprietăților lor în raport cu materiale într-o singură platformă unificată

Soluţia: Total Materia - DataPLUS

DataPLUS acoperă o gamă largă de informații în cadrul celor trei sub-seturi de date care acționează ca o resursă suplimentară importantă în procesul de selecția materialelor. Complet integrat, DataPLUS se conectează perfect cu alte informații cheie, cum ar fi compoziția chimică, tabele cu materiale echivalente, proprietăți mecanice și fizice, ceea ce înseamnă că vizualizarea imaginii de ansamblu este fără efort.
core
solution img
DATE DESPRE COROZIUNE PENTRU MII DE MATERIALE

Găsiți informații despre ratele de coroziune și rezistența la coroziune a materialelor în medii diversificate și la o gamă de temperaturi. Datele de coroziune, inclusiv mediu, temperatura, timpul de expunere, și tipul de coroziune sunt perfect integrate cu proprietățile mecanice și fizice, oferind astfel o platformă unificată pentru selecția materialelor.

solution img
INFORMAȚII DE SUDURĂ PENTRU MATERIALE ȘI CONSUMABILE GLOBALE

Găsiți informații critice de sudură, cum ar fi proprietăți mechanice la locul îmbinării, informații pentru mii de combinații de materiale, proprietățile materialelor de bază, caracteristicile consumabilelor și referențierea la metodologiile aferente de sudare.

solution img
GĂSIȚI INFORMAȚII DESPRE DIMENSIUNI ȘI TOLERANȚE ÎN SECUNDE

Pentru a reduce decalajul dintre inginerie și achiziție, este necesar de a avea acces la setul de date dimensiuni și toleranțe. El vă permite să găsiți informații referitoare la dimensiunile materialelor specifice, la variațiile lor admise, împreună cu informații utile despre formatele de ambalare.

solution img
CĂUTAȚI INFORMAȚII DESPRE ÎNVELIȘURI PENTRU A ÎNȚELEGE PERFORMANȚA

Sute de denumiri ale învelișurilor disponibile, cu date dimensionale și proprietăți pentru a ajuta luarea deciziilor corecte referitoare la selecțiia învelișului și performanța de acoperire. Folosind interfata simpla de căutare, găsi proprietăți, cum ar fi dimensiuni, temperatura maximă de lucru, duritate și multe altele.

Beneficiile

Conduce la selecții mai precise de materiale; Oferă o înțelegere mai amplă a comportamentului materialului în condiții reale; Extinde domeniul de a găsi proprietățile materialelor în vrac; Reprezintă punte de legatura între procesele de proiectare și achiziția materialelor