DataPLUS is a supplementary module providing data subsets covering joints information, lubricants and coolants, material dimensions, tribology, and coatings for thousands of metallic and non-metallic materials.

A Total Metals és PolyPLUS anyagtulajdonság-adatbázissal együttműködve a DataPLUS támogatást és kiegészítést nyújt a kulcsfontosságú ipari alkalmazási döntések meghozatalánál, ahol is az anyagkiválasztás és felhasználás pontos és megfontolt választások alapján történhet.

A problémák
  • Az anyagok és fogyóelektródák kiválasztása a sikeres hegesztéshez
  • Az anyagtulajdonságok és méretbeli adataik egységesített megjelenítése
  • Egy egyesített platformon megtalálni anyagok bevonatait és tulajdonságaikat

A megoldás: Total Materia - DataPLUS

A DataPLUS modul az adatok széles spektrumát tartalmazza a három különböző adatszerkezeti csoportjában, és fontos kiegészítő forrás lehet az anyagkiválasztás folyamatában. A teljesen integrált DataPLUS modul zökkenőmentesen kapcsolódik a többi kulcsfontosságú információhoz, pl. vegyi összetétel, egyező anyagok listája, mechanikai és fizikai tulajdonságok, amely azt is eredményezi, hogy könnyedén átlátjuk az anyaggal kapcsolatos összképet.
core
solution img
HEGESZTÉSI ANYAG ÉS FOGYÓELEKTRÓDA ADATOK AZ EGÉSZ VILÁGBÓL

Hegesztési adatok keresése, mint például a kötések mechanikai tulajdonságai, több ezer anyagkombináció, alapanyag tulajdonságadat, fogyóelektróda jellemzők és hivatkozások az összefüggő hegesztési módszerek felé.

solution img
LUBRICANT AND COOLANT MATERIALS AND TRIBOLOGICAL DATA

Make key decisions about suitable lubricants and coolants to reduce cost by ensuring optimized part life. In combination with tribological data for thousands of materials, a complete picture of surface interaction can be discovered.
Find tribological data to understand the friction and subsequent wear potential for thousands of international materials and to help avoid unnecessary power loss and part degradation through the correct lubricant and coolant selection.

solution img
MÉRET- ÉS TŰRÉSADATOK MÁSODPERCEK ALATT

Elengedhetetlen a mérnöki és a beszerzési munka közötti szakadék áthidalásához. A méretekre és tűrésekre vonatkozó adatstruktúra segítségével adott anyagméretekre, megengedhető tűrésükre és csomagolási formátumukra vonatkozó információkat találhatunk.

solution img
TALÁLJA MEG A BEVONAT JELLEMZŐIT A TELJESÍTMÉNY MEGÉRTÉSÉHEZ

Bevonati jelölések százai állnak rendelkezésre méretekre és tulajdonságokra vonatkozó adatokkal együtt, hogy segítsenek a bevonatok kiválasztására és viselkedésére vonatkozó precíz döntések meghozatalában. Az egyszerű keresési felület használatával találja meg az Önt érdeklő méretadatokat, maximális üzemi hőmérsékletre, keménységre stb. vonatkozó adatokat.

Előnyök

Pontosabb anyagkiválasztást tesz lehetővé; További bepillantást enged az anyagok valódi üzemelés során nyújtott viselkedésébe; Szélesíti az anyagtulajdonságok nagy mennyiségben történő keresésének spektrumát; Segít a tervezés és a beszerzés folyamatai közötti szakadék áthidalásában