A DataPLUS kiegészítő adatmodul, amely több ezer fémes és nemfémes anyagméret és tűréshatár adatokat illetve kenőanyagokra és hűtőközegekre vonatkozó információkat tartalmazza.

A Total Metals és PolyPLUS anyagtulajdonság-adatbázissal együttműködve a DataPLUS támogatást és kiegészítést nyújt a kulcsfontosságú ipari alkalmazási döntések meghozatalánál, ahol is az anyagkiválasztás és felhasználás pontos és megfontolt választások alapján történhet.

A probléma
  • Az anyagok és fogyóelektródák kiválasztása a sikeres hegesztéshez
  • A tulajdonság és a dimenzió adatok egységes bemutatása
  • A bevonatok és az anyagokra vonatkozó tulajdonságok a keresésének a lehetősége egy egységes platformot képez
  • A mérnökök és a beszerzés között kialakuló kommunikáció által elkerülhetjük a lehetséges hibákat

A megoldás: Total Materia - DataPLUS

A DataPLUS öt adatcsoportja széles körű információt fed le és fontos kiegészítő forrás az anyagválasztáshoz. Teljes mértékben integrált adatforrásként a DataPLUS tökéletes kapocs a más kulcsfontosságú információk felé, mint a kémiai összetétel, a hasonló anyagok és a mechanikai és fizikai tulajdonságok, így ennek a nagyobb képnek a megtekintése felmérhetetlen értékű.
core
solution img
HEGESZTÉSI ANYAG ÉS FOGYÓELEKTRÓDA ADATOK AZ EGÉSZ VILÁGBÓL

Hegesztési adatok keresése, mint például a kötések mechanikai tulajdonságai, több ezer anyagkombináció, alapanyag tulajdonságadat, fogyóelektróda jellemzők és hivatkozások az összefüggő hegesztési módszerek felé.

solution img
KENŐANYAG ÉS TRIBILÓGIA ADATOK TÖBB EZER ANYAGHOZ

Megfelelő döntést hozzon a megfelelő kenőanyag és hűtőfolyadék kiválasztását illetően, költségek csökkentése és optimális élettartam biztositás érdekében. A több ezer anyagra vonatkozó tribológiai adatokkal együtt teljesen felismerhető a felületi kölcsönhatás. Találjon tribológiai adatokat és surlódási és kopási tulajdonságokat több ezer nemzetközi anyaghoz. Segíti a megfelelő hűtő-kenő folyadék kiválszatását és szükségtelen erőforrások és a részleges bomlás elkerülését.

solution img
MÉRET- ÉS TŰRÉSADATOK MÁSODPERCEK ALATT

A mérnökök és a beszerzés közötti különbség áthidalására létrehozott, az anyag méreteket és tűréseket összefoglaló adatbázis, lehetővé teszi a speciális termékformák méreteinek és a megengedett variációinak a keresését.

solution img
TALÁLJA MEG A BEVONAT JELLEMZŐIT A TELJESÍTMÉNY MEGÉRTÉSÉHEZ

Bevonati jelölések százai állnak rendelkezésre méretekre és tulajdonságokra vonatkozó adatokkal együtt, hogy segítsenek a bevonatok kiválasztására és viselkedésére vonatkozó precíz döntések meghozatalában. Az egyszerű keresési felület használatával találja meg az Önt érdeklő méretadatokat, maximális üzemi hőmérsékletre, keménységre stb. vonatkozó adatokat.

Előnyök

Pontosabb anyagkiválasztást tesz lehetővé; További bepillantást enged az anyagok valódi üzemelés során nyújtott viselkedésébe; Szélesíti az anyagtulajdonságok nagy mennyiségben történő keresésének spektrumát