A DataPLUS kiegészítő adatmodul, amely korróziós adatokat, anyag kötés információkat, anyagméreteket, tűrési adatokat, valamint bevonatokra vonatkozó információkat tartalmaz többezer fémes és nemfémes anyaghoz.

A Total Metals és PolyPLUS anyagtulajdonság-adatbázissal együttműködve a DataPLUS támogatást és kiegészítést nyújt a kulcsfontosságú ipari alkalmazási döntések meghozatalánál, ahol is az anyagkiválasztás és felhasználás pontos és megfontolt választások alapján történhet.

A problémák
  • Az anyagok korróziós viselkedésének megértése valódi ipari alkalmazásoknál
  • Az anyagok és fogyóelektródák kiválasztása a sikeres hegesztéshez
  • Az anyagtulajdonságok és méretbeli adataik egységesített megjelenítése
  • Egy egyesített platformon megtalálni anyagok bevonatait és tulajdonságaikat

A megoldás: Total Materia - DataPLUS

A DataPLUS modul az adatok széles spektrumát tartalmazza a három különböző adatszerkezeti csoportjában, és fontos kiegészítő forrás lehet az anyagkiválasztás folyamatában. A teljesen integrált DataPLUS modul zökkenőmentesen kapcsolódik a többi kulcsfontosságú információhoz, pl. vegyi összetétel, egyező anyagok listája, mechanikai és fizikai tulajdonságok, amely azt is eredményezi, hogy könnyedén átlátjuk az anyaggal kapcsolatos összképet.
core
solution img
ANYAGOK EZREINEK KORRÓZIÓS ADATAI

Találja meg anyagok korróziósebességét és korrózióval szembeni ellenállását különféle közegekben és hőmérsékleti feltételek esetén. A korróziós adatok a közegre, a hőmérsékletre, a kitettség időtartamára és a korrózió típusára vonatkozóan a mechanikai és fizikai tulajdonságokkal együtt könnyedén áttekinthetőek, így egységes platformot biztosítanak az anyagkiválasztásnál.

solution img
HEGESZTÉSI ANYAG ÉS FOGYÓELEKTRÓDA ADATOK AZ EGÉSZ VILÁGBÓL

Hegesztési adatok keresése, mint például a kötések mechanikai tulajdonságai, több ezer anyagkombináció, alapanyag tulajdonságadat, fogyóelektróda jellemzők és hivatkozások az összefüggő hegesztési módszerek felé.

solution img
MÉRET- ÉS TŰRÉSADATOK MÁSODPERCEK ALATT

Elengedhetetlen a mérnöki és a beszerzési munka közötti szakadék áthidalásához. A méretekre és tűrésekre vonatkozó adatstruktúra segítségével adott anyagméretekre, megengedhető tűrésükre és csomagolási formátumukra vonatkozó információkat találhatunk.

solution img
TALÁLJA MEG A BEVONAT JELLEMZŐIT A TELJESÍTMÉNY MEGÉRTÉSÉHEZ

Bevonati jelölések százai állnak rendelkezésre méretekre és tulajdonságokra vonatkozó adatokkal együtt, hogy segítsenek a bevonatok kiválasztására és viselkedésére vonatkozó precíz döntések meghozatalában. Az egyszerű keresési felület használatával találja meg az Önt érdeklő méretadatokat, maximális üzemi hőmérsékletre, keménységre stb. vonatkozó adatokat.

Előnyök

Pontosabb anyagkiválasztást tesz lehetővé; További bepillantást enged az anyagok valódi üzemelés során nyújtott viselkedésébe; Szélesíti az anyagtulajdonságok nagy mennyiségben történő keresésének spektrumát; Segít a tervezés és a beszerzés folyamatai közötti szakadék áthidalásában