DataPLUS er et supplerende data modul som leverer korrosions data, materiale samlings information, materiale dimensioner og tolerancer og belægnings informationer for tusinder af metalliske og ikke-metalliske materialer.

I synergi med de primære materiale databaser, Total Metals og PolyPLUS, støtter og supplerer DataPLUS centrale industrielle beslutninger ved at hjælpe med at lave præcise og velovervejede valg vedrørende materialevalg og brug.

Udfordringerne
  • Forståelse af korrosions adfærd for materialer i hverdags brug
  • Materiale og forbrugsgods valg for succesfuld svejsnings opgaver
  • Et samlet syn på både materielle værdier og dimensions data
  • At finde belægninger og deres egenskaber relateret til materialet i én samlet platform

Løsningen: Total Materia - DataPLUS

DataPLUS dækker en bred vifte af oplysninger inden for sine tre under datasæt og er derfor en vigtig supplerende ressource for processen med materialevalg. Da det er fuldstændigt integreret, forbindes DataPLUS problemfrit med andre vigtige oplysninger såsom den kemiske sammensætning, tabeller for tilsvarende materialer, mekaniske og fysiske egenskaber, hvilket betyder at man let kan få overblik over det samlede billed.
core
solution img
KORROSIONS DATA FOR TUSINDVIS AF MATERIALER

Find oplysninger om forskellige materialers korrosions hastigheder og korrosionsbestandighed i varierede miljøer og på en række forskellige temperaturforhold. Korrosions data herunder mediet, temperatur, eksponeringstid og korrosions typen er let integreret med mekaniske og fysiske egenskaber, hvilket giver en samlet platform for materialevalg.

solution img
SVEJSE INFORMATION FOR GLOBALE MATERIALER OG FORBRUGSGODS

Find kritisk svejse information, som de mekaniske egenskaber for samlingen, information for tusinder af materiale kombinationer, grundmaterialers egenskabsdata, forbrugsgods egenskaber og referencer til relaterede svejses metoder.

solution img
FIND DIMENSIONS OG TOLERANCE OPLYSNINGER PÅ SEKUNDER

Et must have til at bygge bro mellem teknik og indkøb, med dimensions og tolerance datasættet kan du finde oplysninger om specifikke materiale målinger og deres tilladte variationer sammen med nyttige oplysninger om paknings formater.

solution img
SØG EFTER BELÆGNINGS OPLYSNINGER FOR AT FORSTÅ YDEEVNE

Hundredvis af belægnings betegnelser er tilgængelige med dimensionelle og egenskabsdata til at hjælpe med at tage de rigtige beslutninger vedrørende valg af belægning og ydeevne. Ved brug af den simple interface for søgning er det muligt at finde egenskaber som dimensioner, maksimale arbejdstemperatur, hårdhed og meget mere.

Fordelene

Sørger for mere præcise materiale valg; Giver yderligere indsigt i materiale adfærd i virkelige livsbetingelser; Udvider anvendelsesområdet for at finde bulk materialeegenskaber; Bygger bro mellem processerne af design og materiale anskaffelse