Modulul Compliance este sursa în care puteți găsi informații despre reglementările globale pentru materiale și substanțe.

Acoperind liste de inventar, identificarea pericolelor, informații despre transport și multe altele pentru mii de materiale, Compliance include reglementări internaționale precum REACH și RoHS, naționale, de la SUA până la Japonia, China sau Rusia precum și reglementări specifice pentru industria alimentară, apă și sănătate, toate acestea fiind integrate cu informațiile despre proprietățile materialelor.

Provocarea
  • Amenzi costisitoare și excluderea de pe piață ca urmare a neconformității
  • Descifrarea regulilor complexe și diverse din țări sau chiar regiuni diferite
  • Menținere la curent cu schimbările continue ale regulilor și reglementărilor
  • Timp și efort enorme necesare pentru obținerea informațiilor și aplicarea lor la linia de produse

Soluția: Total Materia - Compliance

Modulul Complinace oferă o perspectivă globală asupra reglementărilor actuale atât pentru materiale cât și pentru substanțe, permițând organizațiilor să răspundă presiunii tot mai mari de a respecta obligațiile legale privind produsele, componenetele și materialele pe care le folosesc. Compliance oferă suport pentru o gamă largă de activități complexe precum proiectarea și lansarea unui produs nou, adaptarea portofoliului existent pentru a răspunde cerințelor reglementărilor, aprobarea furnizorilor, controlul materialelor, etc.
core
solution img
EVALUARE RAPIDĂ A COMPATIBILITĂȚII MATERIALULUI PENTRU LANȚUL LOGISTIC INTERNAȚIONAL

Datorită faptului ca acoperă atât reglementările internaționale cât și pe cele naționale, Compliance oferă posibilitatea de a face o evaluare rapidă a unui produs creat la nivel global care, de exemplu, poate fi proiectat în Statele Unite, cu sisteme din Japonia, produs în China cu materii prime și substanțe locale și care va fi exportat în cele din urma în Uniunea Europeană.

solution img
RESURSĂ DE INFORMAȚII ACTUALIZATE ȘI CENTRALIZATE DESPRE CONFORMITATE

Indiferent dacă obiectivul este evaluarea unor materiale noi în activitățile de design conceptual, revizuirea listei de materiale (BoM) pentru produsele existente, testarea unei componente noi în laborator, alcătuirea documenteleor de due dilligence sau evaluarea unui nou furnizor, modulul Compliance oferă acces simplu și rapid la informații centralizate, unificate și actualizate, eliminând în acest fel erorile de-a lungul fluxului de lucru.

solution img
NIVEL NOU DE INTEGRABILITATE

Informațiile legate de conformitatea substanțelor și toate reglementările internaționale conexe, în combinație cu o gamă larga de proprietăți generale și avansate ale materialelor, pot fi exportate direct către sistemele IT ale companiei (PLM - Product Lifecycle Management sau ERP - Enterprise Resource Planning), ceea ce generează economii importante și îmbunătățește fluxul informațional.

Beneficiile

Protejarea afacerii prin reducere riscului de neconformitate; adăugarea unei noi dimensiuni în procesele de selecție a materialelor; economie uriașă de timp pentru activitățile de analiză a conformității și de due dilligence.