Η ενότητα *Συμμόρφωσης* παρέχει μια ενιαία πηγή πληροφοριών σχετικά με τους παγκόσμιους κανονισμούς για τα υλικά και τις ουσίες.

Η συμμόρφωση περιλαμβάνει διεθνείς κανονισμούς, όπως το REACH και την οδηγία RoHS, εθνικά, από τις ΗΠΑ έως την Ιαπωνία, την Κίνα και τη Ρωσία, καθώς και εξειδικευμένους κανονισμούς, όπως η βιομηχανία τροφίμων, νερό και αποχέτευση, όλα ενσωματωμένα και μπορούν να αναζητηθούν με πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες των υλικών.

Οι προκλήσεις
  • Πολύ δαπανηρές κυρώσεις και αποκλεισμός από την αγορά λόγω μη συμμόρφωσης
  • Η αποκρυπτογράφηση πολύπλοκων και διαφοροποιημένων κανόνων σε διάφορες χώρες, ακόμη και σε περιοχές
  • Να είστε ενημερωμένοι με τους συνεχώς μεταβαλλόμενους κανόνες και κανονισμούς
  • Απαιτείται τεράστιος χρόνος και προσπάθεια για τη συλλογή πληροφοριών και την εφαρμογή τους στη γραμμή προϊόντων

Η λύση: Total Materia - Compliance

Η ενότητα Compliance προσφέρει μια συνολική εικόνα των επικαιροποιημένων κανονισμών τόσο για υλικά όσο και για ουσίες, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με την αυξανόμενη πίεση για τις εταιρείες να εκπληρώσουν τις νομικές υποχρεώσεις τους σχετικά με τα προϊόντα, τα εξαρτήματά τους και τα υλικά που χρησιμοποιούν. Η συμμόρφωση συμβάλλει σε μια ποικιλία σύνθετων εργασιών, όπως ο σχεδιασμός και η κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, η μετατροπή ενός υπάρχοντος χαρτοφυλακίου για την τήρηση κανονιστικών οδηγιών, η έγκριση των πωλητών, ο έλεγχος υλικών και πολλά άλλα.
core
solution img
Γρηγορη αναλυση τησ καταλληλοτητασ υλικων για την διεθνη αλυσιδα εφοδιασμου

Λόγω της κάλυψης των διεθνών και εθνικών κανονισμών, η συμμόρφωση παρέχει τη δυνατότητα ταχείας αξιολόγησης ενός παγκοσμίως δημιουργημένου προϊόντος, το οποίο μπορεί για παράδειγμα να σχεδιαστεί στις ΗΠΑ, με εξαρτήματα από την Ιαπωνία, τα οποία κατασκευάζονται στην Κίνα χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και ουσίες, τελικά εξάγονται στην ΕΕ.

solution img
Ποροι πληροφοριων συμπληρωματικησ πληροφοριασ κεντρικησ εταιριασ, ενισχυμενων απο την εταιρια

Είτε πρόκειται για την αξιολόγηση νέων υλικών σε εννοιολογικό σχεδιασμό, την αναθεώρηση των λογαριασμών των υπαρχόντων προϊόντων, τη δοκιμή ενός νέου στοιχείου στο εργαστήριο, τη σύνταξη εγγράφων περί απαιτητικότητας ή την αξιολόγηση ενός νέου προμηθευτή, η ενότητα Compliance παρέχει γρήγορη και απλή πρόσβαση σε συγκεντρωτικές, ενοποιημένες και ενημερωμένες πληροφορίες, εξαλείφοντας έτσι τα σφάλματα σε όλη τη ροή εργασίας.

solution img
Νεο επιπεδο ενοποιησησ

Σε συνδυασμό με έναν τεράστιο πόρο βασικών και προηγμένων ιδιοτήτων υλικών, οι πληροφορίες συμμόρφωσης, η συμμόρφωση των ουσιών και όλοι οι σχετικοί διεθνείς κανονισμοί μπορούν εύκολα να εξαχθούν στα συστήματα πληροφορικής της εταιρείας, όπως η διαχείριση κύκλου ζωής προϊόντος και ο προγραμματισμός επιχειρησιακών πόρων, που επιτρέπει τεράστιες εξοικονομήσεις και βελτιώνει τις πληροφορίες ροή.

Τα οφέλη

Διασφάλιση της επιχείρησης με τη μείωση του κινδύνου μη συμμόρφωσης, Προσθέστε νέα διάσταση στις διαδικασίες επιλογής υλικού, Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου κατά την ανάλυση συμμόρφωσης και την απαιτούμενη δουλειά