Precieze informatie is van fundamenteel belang in de ondersteuning van de core business processen, of het nu de kwaliteitsborging in de productie-omgeving of meer gedetailleerde analytische activiteiten zoals materiaal vergelijking en identificatie gaat. Total Materia, 's werelds grootste materiaaleigenschappen-database, met zijn gepatenteerde module voor materiaal identificatie SmartComp is ontworpen om de efficiëntie van de inspectie en analyse te verhogen en is het vertrouwen van toonaangevende spectrometer producenten wereldwijd.

In de wereld van kwaliteitsborging, toezicht en laboratoria, kan men nooit genoeg het belang van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid benadrukken. Dit is de reden waarom we bij Total Materia hebben geïnvesteerd in meerdere certificatie processen. Onze kwaliteit bedrijfsprocessen, procedures en klantenservice overschrijden de normen van ISO 9001 en ISO 27001 .

We hebben onlangs Total Materia toegevoegd als onderdeel van ons software-aanbod. We verwachten dat Total Materia zeer voordelig zal zijn voor alle bedrijven die metaalanalyses doen met onze spectrometers.

Onze medewerkers die betrokken waren bij dit project waren zeer positief over de samenwerking met jullie team. We zijn inderdaad tevreden over uw tijdige levering van het product na het toevoegen van onze wensen en verwachtingen.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Switzerland

De Voordelen

Het machtigen van kwaliteitsborgings teams door middel van onmiddellijke toegang tot materiaal gegevens; enorme tijdsbesparing in het onderzoek door middel van intelligente materiaal identificatie; verder nog kritische activiteiten door middel van nauwkeurige, betrouwbare en up-to-date informatie.