A precíz információ alapvető fontosságú az olyan vállalati kulcsfolyamatok támogatásakor, mint pl. a gyártásra vonatkozó minőségirányítás vagy a részletesebb - pl. különböző anyagminőségek összehasonlítását vagy beazonosítását célzó - elemző tevékenység. A Total Materia, a világ legnagyobb anyagtulajdonság adatbázisa és az ismeretlen anyagminőségek azonosítására alkalmas és szabadalmaztatott algoritmusú SmartComp modul kifejlesztésének célja az volt, hogy növeljük az anyagvizsgálati és elemzési feladatok hatékonyságát. Sikerünket bizonyítja, hogy velünk dolgoznak a világ vezető spektrométer-gyártói is.

A minőségirányítás, anyagvizsgálatok és laboratóriumok világában nem lehet eléggé hangsúlyozni a pontosság és megbízhatóság jelentőségét. Ezért a Total Materia létrehozóiként kimagasló figyelmet fordítunk a különböző tanúsítási eljárásokra, olyannyira, hogy a vállalatunknál működő minőségirányítási folyamatok és ügyfélszolgálat színvonala nemcsak megfelel, de meg is haladja az ISO 9001 és ISO 27001 előírásait.

Nemrégiben illesztettük be a Total Materia programot az általunk ajánlott szoftverek közé. A Total Materia adatbázis előnyös lehet minden olyan cég számára, akik fémek elemzését végzik az általunk gyártott spektrométerekkel. Közös projektünkben résztvevő kollégáim nagyra értékelték az Önökkel végzett munkát.

Nagyon elégedettek vagyunk a termék időben történő szállításával, és hogy minden kérésünknek és elvárásunknak megfelelő funkciót beépítettek a programba.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Svájc

Előnyök

Az adatokhoz való közvetlen hozzáféréssel több eszköz áll a minőségirányítási csapat rendelkezésére; a kutatásra fordított idő óriási hányada lefaragható az intelligens anyagminőség-beazonosításnak köszönhetően; a pontos, megbízható és naprakész információkból adódóan nő a legfontosabb üzleti folyamatok hatékonysága