Tarkka informaatio on olennaista ydinliiketoiminnan prosessien tukemisessa oli kyseessä sitten laadunvarmistus tuotantoympäristössä tai tarkempi analyyttinen toiminta, kuten materiaalien vertailu ja tunnistaminen. Total Materia, maailman suurin materiaalien ominaisuustietokanta, patentoituine materiaalien tunnistusmoduuleineen (SmartComp) on suunniteltu tarkastusten ja analyysien tehokkuuden kasvattamiseen, ja maailman johtavat spektrometrivalmistajat luottavat siihen.

Laadunvarmistuksessa, tarkastuksissa ja laboratorioissa tarkkuuden ja luotettavuuden merkitystä ei koskaan voi ylikorostaa. Tämän vuoksi Total Materia on investoinut useisiin sertifiointiprosesseihin - meidän yrityksemme laatuprosessit, toimintatavat ja asiakaspalvelu ylittävät ISO 9001- ja ISO 27001-standardien vaatimukset.

Lisäsimme hiljattain Total Materian osaksi ohjelmistotarjoomaamme. Total Materian on varmasti erittäin suotuisa kaikille yrityksille, jotka analysoivat metalleja meidän spektrometreillämme.

Meidän työntekijämme tässä projekissa arvostivat suuresti työskentelyä teidän tiiminne kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että tuotetoimituksenne tapahtui ajallaan sen jälkeen, kun huomioitte meidän toiveemme ja vaatimuksemme.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Switzerland

Hyödyt

Uusien mahdollisuuksien avaaminen laadunvarmistustiimeille välittömällä pääsyllä materiaalidataan; suuret aikasäästöt tutkimuksessa materiaalien tunnistusmekanismien kautta; kriittisten toimien edistäminen tarkan, luotettavan ja ajan tasalla olevan tiedon avulla