Præcise oplysninger er grundlæggende for at støtte centrale forretningsprocesser, hvad enten det er kvalitetssikring i produktionsmiljøet eller mere detaljerede analytiske aktiviteter såsom materielle sammenligning og identifikation. Total Materia, verdens største materialeegenskabsdatabase, med sin patenterede modul til materialeidentifikation SmartComp er designet til at øge effektiviteten af kontrol og analyse, og er i samarbejde med verdens førende spektrometer producenter.

I en verden af kvalitetssikring, inspektion og laboratorier, kan man aldrig overdrive betydningen af nøjagtighed og pålidelighed. Dette er grunden til Total Materia har investeret i flere certificerings processer - vores selskabs kvalitetsprocesser, procedurer og kundeservice overstiger standarderne i ISO 9001 og ISO 27001.

Vi har for nylig indført Total Materia som en del af vores software tilbud. Samlede Materia forventes at være særdeles gavnligt for alle de virksomheder, der udfører analyser af metaller med vores spektrometre.

Vores samarbejdspartnere, involveret i dette projekt værdsætter meget at arbejde med jeres team. Vi er meget tilfredse med jeres on-time levering af produkter efter vores ønsker og forventninger.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Sveits

Fordelene

Styrker kvalitetssikrings holdets bemyndigelse gennem øjeblikkelig materialedata adgang; enorme tidsbesparelser i forskningen gennem intelligente materialeidentifikation; driver yderligerer kritiske aktiviteter gennem nøjagtige, pålidelige og ajourførte oplysninger