Cea mai complexă bază de date din lume
Cea mai cuprinzatoare baza de date disponibila cu proprietati ale metalelor.
In afara faptului ca este cea mai cuprinzatoare baza de date cu proprietati ale metalelor si sursa de informatii din intreaga lume, cu mai mult de 10.000.000 de proprietati pentru peste 350.000 de aliaje, Total Materia va ofera cea mai inalta calitate si fiabilitate, fiind singura baze de date certificata de acest gen din industrie.

Obtineti acces la peste 450.000 de aliaje si proprietati ale materialelor
Total Materia contine cea mai cuprinzatoare colectie de materiale metalice disponibila, care va permite sa cautati informatii printr-un singur click. Veti putea gasi compozitia chimica, proprietatile mecanice si fizice, precum si cea mai cuprinzatoare biblioteca cu informatii privind rezistenta la oboseala si proprietati ciclice pentru calcule CAE avansate.Standard - / PROPRIETARY
Grupul de materiale Polimeri / Plastice, termoplastice / Biopolimeri (CA, CAB, PLA...) / Z
Material:
MaterialProducător
ArcBiox BGF30-JA Arctic Biomaterials Oy LTD (ABM)Vizualizati materialul ArcBiox BGF30-JA Arctic Biomaterials Oy LTD (ABM)
ArcBiox CA4 Arctic Biomaterials Oy LTD (ABM)Vizualizati materialul ArcBiox CA4 Arctic Biomaterials Oy LTD (ABM)
BigRep HI-TEMP BigRep GmbHVizualizati materialul BigRep HI-TEMP BigRep GmbH
BigRep HI-TEMP CF BigRep GmbHVizualizati materialul BigRep HI-TEMP CF BigRep GmbH
Bio-Flex FX 1130 FKuR Kunststoff GmbHVizualizati materialul Bio-Flex FX 1130 FKuR Kunststoff GmbH
Bio-Flex FX 1821 FKuR Kunststoff GmbHVizualizati materialul Bio-Flex FX 1821 FKuR Kunststoff GmbH
Ceroflex FB 3523 FKuR Kunststoff GmbHVizualizati materialul Ceroflex FB 3523 FKuR Kunststoff GmbH
Ceroflex FB 3525 FKuR Kunststoff GmbHVizualizati materialul Ceroflex FB 3525 FKuR Kunststoff GmbH
ECO-FIL-A-GEHR Wood GEHR GmbHVizualizati materialul ECO-FIL-A-GEHR Wood GEHR GmbH
Nylforce CNT Conductive FiberForceVizualizati materialul Nylforce CNT Conductive FiberForce
Sogreen 1023 Tianjin GreenBio Materials Co., Ltd.Vizualizati materialul Sogreen 1023 Tianjin GreenBio Materials Co., Ltd.
Sogreen 2013 Tianjin GreenBio Materials Co., Ltd.Vizualizati materialul Sogreen 2013 Tianjin GreenBio Materials Co., Ltd.
Sogreen 3001 Tianjin GreenBio Materials Co., Ltd.Vizualizati materialul Sogreen 3001 Tianjin GreenBio Materials Co., Ltd.
Sogreen-00X Tianjin GreenBio Materials Co., Ltd.Vizualizati materialul Sogreen-00X Tianjin GreenBio Materials Co., Ltd.

Baza de date Total Materia include peste 450.000 de repere din intreaga lume. Compozitiile lor chimice, proprietatile mecanice si fizice, tabele cu echivalente si multe altele sunt disponibile printr-un simplu click.

Este foarte simplu sa cautati un reper in baza de date si dureaza doar cateva secunde. De exemplu, sa cautam proprietatile otelului de tip X5CrNiMo 17 12 2 conform DIN.

Utilizati cautarea rapida din pagina de start a utilizatorilor, introduceti denumirea si selectati DIN din lista de standarde.


Dupa ce apasati pe materialul din lista de rezultate, va aparea o lista de subgrupuri. In Total Materia, termenul de "subgrupuri" se refera la specificatiile ce definesc proprietalie otelulurilor; in acest caz, se alege specificatia DIN 1654-5. Aveti in vedere ca proprietatile definite conform diverselor specificatii pot diferi in mod semnificativ.


Compozitia, tabelele cu echivalente si proprietatile otelului X5CrNiMo 17 12 2 vor putea fi vizualizate accesand link-urile corespunzatoare. Vezi exemplele de mai jos.