Verdens mest omfattende materialedatabase
Den største metalegenskabs database tilgængelig
Udover at være den mest omfattende database for metalegenskaber og den største videns kilde på verdensplan, med mere end 10.000.000 egenskabsværdier til over 350.000 legeringer, giver Total Materia dig også den højeste kvalitet og pålidelighed som den eneste certificerede database af sin art i branchen

Få adgang til over 450.000 legeringer og deres materialeegenskaber
Total Materia har den største samling af metal materialer til rådighed, så du kan finde oplysninger med blot et museklik. Find kemiske sammensætninger, mekaniske og fysiske egenskaber, samt det største bibliotek for spænding-tøjning og cyklisk egenskabsdata til avancerede CAE beregninger.Standard - / PROPRIETARY
Gruppe af Materialer Polymerer / Plastics, thermoplasts / Blends/Alloys (PA+PP, PC+PET...) / PA6+PE
Materiale:
MaterialeProducent
DOMAMID A5-202-N DOMO ChemicalsSe Materiale DOMAMID A5-202-N DOMO Chemicals
Epramid GPE ERIKS NVSe Materiale Epramid GPE ERIKS NV

Total Materia databasen indeholder mere end 450.000 kvaliteter fra hele verden. Deres kemiske sammensætninger, mekaniske og fysiske egenskaber, krydsreferencer, og flere informationer er kun et klik væk.

At finde typer i databasen er meget let og tager få sekunder. For eksempel, lad os se på egenskaberne for stål typen X5CrNiMo 17 12 2 ifølge DIN.

Bare brug Hurtigsøgning på Abonnents Startside hvor du indtaster betegnelsen og vælger DIN fra standard listen.


Efter at have klikket på materialet fra den resulterende liste, vises en liste over undergrupper. I Total Materia, refererer udtrykket “undergrupper” til specifikationerne som definerer egenskaberne for ståltypen; i dette tilfælde er specifikationen DIN 1654-5 valgt. Bemærk at egenskaberne defineret i henhold til forskellige specifikationer kan variere betydeligt.


Sammensætning, krydsreferencer og egenskaber for ståltypen X5CrNiMo 17 12 2 kan derefter gennemses ved at klikke på relevante hyperlinks. Se nedenstående eksempler.